KANTOREN VIJFWINDGATEN GENT

Deze kantoren zijn gelegen recht tegenover het Zuidpark van Gent. Dit betekend dus een schitterende bereikbaarheid van buiten Gent. Vanaf de verkeerswissel E17/E40 rijdt men rechtstreeks naar dit kantoorcomplex zonder dat men in het lussenplan van de stad Gent terecht komt.

Anderzijds is men vanuit dit gebouw (via een korte wandeling door het zuidpark) onmiddellijk op het Wilsonplein. (Bibliotheek, winkelcentrum tientallen restaurants en tavernes )

Het gebouw zelf is absoluut de moeite waard om te zien. Het is opgenomen in de architectuurgids van de stad gent en diverse architectuurwandelingen hebben het gebouw opgenomen.

Het gebouw is een authentiek gerenoveerd katoenpakhuis. Via een monumentale trap (of via de lift) komt men in een centrale patio van 150 m2. Rondom deze patio liggen receptie en vergaderruimtes.

Hoger rond de patio liggen drie kantoren van ieder 350 m2.( kan opgesplitst worden) Ieder kantoor heeft eigen sanitair en keuken. Op gelijkvloers is centrale bar, eetruimte en opwarmkeuken en vestiaire, dit alles gedimensioneerd om recepties te kunnen geven voor 500 personen.

Momenteel is alles verhuurd aan +- 100 euro/jaar de m².